
Min favorit!
Frukosttips: Hemmagjord Risifrutti med sylt
Hemmagjord och smakar precis som den Risifrutti vi älskar!
4 Portioner
Tillagning: 35 Min
Såhär lagar detta goda & prisvärda frukost tips:
Instruktioner
1. Koka vatten och grötris i en kastrull på
svag värme tills nästan allt vatten är borta,
ca 10 min.
2. Tillsätt sedan mjölken och låt den koka in i
riset på medelhög värme, ca 20 min. Rör om
med jämna mellanrum.
3. Häll i salt och vaniljsocker.
4. Ta av gröten från värmen och rör ner
proteinpuddingen.
5. Fördela gröten i 4 st behållare och klicka
ut 1 msk jordgubbssylt i varje låda.
6. In i kylen över natten!
7. På morgonen har du en risifrutti som
smakar exakt som risifrutti!!!
Ingredienser
2 dl grötris
5 dl mjölk
2 dl vatten
1 msk vaniljsocker
4 msk jordgubbssylt
1 paket proteinvaniljpuddig (200g)
1 krm salt
Några sista ord om detta frukosttips!
Testa denna hemmagjorda Risifrutti med sylt! Den är krämig, smakrik och perfekt att förbereda kvällen innan för en stressfri morgon. Med få ingredienser och enkel tillagning får du en prisvärd och näringsrik frukost som smakar precis som originalet. Servera med din favoritsylt och njut av en mättande start på dagen!
/ Hillevi Arkel